Rachel Pietersma

Founder Kids Party PlannerHigh End Nanny Service
YOUR PARTNER FOR LITTLE GUESTS

” TO BE SUCCESSFUL, THE FIRST THING TO DO IS TO FALL IN LOVE WITH YOUR WORK. “

Mijn verhaal

Als eigenaresse en oprichtster van mijn twee boutique agencies Kids Party Planner & High-End Nanny Service, voel ik me vereerd dat ik sinds jaar en dag mooie kinder-entertainment en professionele, zorgzame nanny- en evenement diensten heb mogen, en zal blijven, leveren.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van levenslange herinneringen door immersieve ervaringen en liefdevolle kinderzorg én met nanny-diensten in het high-end hotel- en corporate landschap, kan ik me alleen maar nederig verheugen in de positieve impact die ik met mijn agencies kan realiseren.

Leiding gevend aan een team van de beste meertalige nannies die er zijn, en werkend met een uitgebreid eco-systeem van partners, staat ons team als een huis en realiseren wij de beste zorg en feestelijke ervaringen die kinderen ooit hebben gehad, keer op keer.

Tenminste, volgens onze partners en klanten 😀

Geïnteresseerd in wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. We kijken uit naar het gesprek! ☕

×