Your partner in nanny services for little guests

Verblijft u samen met uw kinderen in één van de luxe hotels van Amsterdam? High-End Nanny Service biedt u betrouwbare en meertalige 24/7 Nanny Services en is partner van ruim tachtig hotels in Amsterdam. Van het Conservatorium Hotel en het Intercontinental Amstel Hotel tot het Okura Hotel en Sofitel The Grand Hotel. Onze High-End Nanny Services bestaan uit onder meer: The Hotel Nanny Service, The Nanny on Tour, The Corporate Nanny, The Everyday Nanny, The Flying Nanny, The Mobile Kids Club en The Dog Nanny.

Wij creëren gepersonaliseerde programma’s. Al onze nanny’s worden zorgvuldig geselecteerd en hebben een pedagogische achtergrond en ruime ervaring. Bovendien beschikt High-End Nanny Service over een uitgebreid bestand van nanny’s die vloeiend diverse talen van over de hele wereld spreken. Onze nanny’s zijn tevens inzetbaar voor bedrijven en airlines. Zo ontzorgen wij u op ieder vlak!

High-End Nanny services

De ervaring leert dat de behoefte aan professionele, betrouwbare en last minute nanny services in hotels groot zijn. Niet verwonderlijk: als gast van een luxe hotel wilt u optimaal van alle faciliteiten en de mooie omgeving genieten. Met onze 24/7 High-End Nanny Services en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat zowel de ouders als de kinderen de tijd van hun leven hebben. Terwijl de kinderen worden verzorgd en vermaakt, kunt u genieten van een diner in een fijn restaurant, een verkwikkende behandeling in de spa, een bezoek aan de stad of zorgeloos naar een zakelijke bijeenkomst.

Pedagogische achtergrond

Het plezier en de veiligheid van uw kinderen staan voor High-End Nanny Service op de eerste plaats. Wij beschikken over de hoogst gekwalificeerde nanny’s. Onze nanny’s worden zorgvuldig geselecteerd tijdens een uitgebreid sollicitatieproces en hebben allen een pedagogische achtergrond. Voordat zij bij High-End Nanny Service aan de slag gaan, volgen zij een intensieve training om helemaal eigen te worden met onze filosofie. Wij kunnen nanny’s inzetten die vloeiend diverse talen van over de hele wereld spreken: van Engels, Frans, Duits en Spaans tot Russisch en Hebreeuws.

Kids Corner

Ook op bruiloften, familiefeesten of zakelijke events waar kinderen op de gastenlijst staan, zorgt High-End Nanny Service voor de kinderen. Tijdens welke gelegenheid dan ook, er is voor kids natuurlijk niets zo fijn als dat zij op een fijne plek hun eigen gang kunnen gaan. Wij creëren een Kids Corner waar zij worden vermaakt met het leukste, meest interactieve kinderentertainment. De Kids Corner richten wij geheel naar uw smaak en wensen in.

Wonderkoffer

Onze nanny’s bezorgen uw kind(eren) de tijd van hun leven en hebben ook een wonderkoffer bij zich. In deze koffer vol verrassingen zitten spelletjes, kleurplaten, liedjesboeken en nog veel meer leuke dingen waarmee zij zich kunnen vermaken! Uiteraard ontbreekt ook een EHBO-kit niet aan de uitrusting van de nanny’s. Veiligheid staat immers voorop.

×