Boek een Nanny

The High End Nanny Service biedt diverse mogelijkheden.

Gasten van onze high-end partnerhotels kunnen middels onze High End Nanny Service 24/7 een meertalige en betrouwbare Nanny boeken. High End Nanny Service creëert in overleg met de hotelgast een gepersonaliseerd programma, zowel in het hotel als daarbuiten.

Alle Nannies van High End Nanny Service hebben naast ruime ervaring een pedagogische achtergrond en spreken meerdere talen, waaronder Engels, Frans, Spaans, Russisch, Chinees en nog veel meer. De Nannies brengen een Wonderkoffer met aansprekend speelgoed en leerzame speelgoed mee, wat gecombineerd met de persoonlijke aandacht van de Nannies garant staat voor veel speelplezier.

 

Speciaal voor uw werknemers met gezinnen bieden wij een volledig (in-company) service voor vele diverse (internationale) corporate concerns, in de vorm van onze Corporate Nanny Service. Hier zorgen wij ervoor dat de kinderen van werknemers tijdens studiedagen, schoolvakanties en ziekteverlof, opgevangen worden door een Nanny binnen uw bedrijf. Zo kunnen uw werknemers met een gerust hart aanwezig zijn op de werkvloer terwijl de kinderen optimaal vermaakt worden in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte binnen het bedrijf. Maar een uitstapje met de Nanny of opvang bij de werknemers thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij een toevoeging zijn op het gebied van kinderentertainment en opvang voor uw jonge gasten tijdens bedrijfs- en personeelsfeesten (zoals Pasen, Sinterklaas, Kerst en nog veel meer).

Voor ons volledig aanbod kunt u kijken onder de pagina ‘Over ons’.

Heeft u nu een Nanny nodig, vul dan het onderstaand formulier in. Wij nemen direct contact met u op!

 

×