Nannies

Onze Nannies zijn onze grote kracht. Zij maken het verschil en zorgen ervoor dat je geen moment mist samen met je kind tijdens hun mooiste dag. Van onze Nannies, teamleiders tot de Pedagogische Coach, zijn onze mensen stuk voor stuk gedreven en positieve professionals. Goed opgeleid en voortdurend getraind om jouw kind zo goed mogelijk te begeleiden en te vermaken tijdens onze evenementen en High End Nanny Services in het hotel. Wij zijn altijd op zoek naar Internationale Nannies!

Weet jij van aanpakken, heb je een creatieve geest, een goed verzorgd uiterlijk, een grote passie voor kinderen, ruime ervaring en een pedagogische achtergrond? Wij zoeken bilingual Nannies. Engels is een must maar spreek je een andere taal zoals Spaans, Russisch, Chinees, Japans, Mandarijns, Duits en nog vele andere talen dan ben je zeker van harte welkom! Interesse? Stuur dan je CV, motivatie en een recente foto naar office@kidspartyplanner.nl.

Het sollicitatieproces

Wij hebben een grondig selectieproces bij High End Nanny Service omdat we het belangrijk vinden dat je goed bij de organisatie past en de organisatie ook goed bij jou! Daarom hebben we meerdere rondes in het sollicitatieproces:
Ronde 1: cv en motivatie
Ronde 2: een sollicitatiegesprek op de vestiging
Ronde 3: meelopen met een coach
Ronde 4: een referentiecheck
Een voorwaarde is dat je een VOG (Verklaring omtrent Goed Gedrag) afgeeft.

Licentiehouder

Wordt licentiehouder van onze High End Nanny Service. Wij willen een doorgroei maken in verschillende steden en landen! Het is vanaf nu mogelijk om vanuit Kids Party Planner een eigen High End Nanny Servicebedrijf op te starten.

Wij breiden onze Nanny services uit met verschillende services. Heb je een ondernemersgeest en zou je het leuk vinden om onze sterke groei mee te maken. Neem dan voor voor meer informatie contact met ons op via info@kidspartyplanner.nl

×