Ik ben begonnen in de kinderopvang waar ik best lang gewerkt heb. Ik heb altijd al liefde voor kinderen gevoeld dus dat voelde natuurlijk voor mij. Daarna heb ik nog met het idee gespeeld om zelf een kinderopvang te beginnen, maar na flink wat reflectie heb ik een andere richting gekozen. Geen opvang meer van kinderen, maar het entertainen van kinderen in de brede zin van het woord. Ik wilde ze plezier brengen en een lach op hun gezicht toveren. Kortom, ik ben mijn passie achternagegaan. Begonnen met Kids Party Planner in 2012, 8 jaar geleden alweer, en heb van daaruit een aantal jaren later de High-End Nanny Service als tweede bedrijf opgezet waarin de kinderopvang toch weer terugkwam, maar dan in een heel ander jasje.

Kort samengevat lever ik vanuit de High-End Nanny Service Nannies in de hospitality-, evenementen- en corporate wereld. Van private Nannies tot Mobiele kids Clubs voor high-end hotels, beurzen & events, bedrijfsfeesten en ondersteuning voor zowel werknemer als werkgever aan de corporate kant d.m.v. onze dienstverlening op de werkvloer of bij de werknemer thuis. Ouders worden volledig ontzorgd en kids worden optimaal vermaakt.

×