Het jaarlijkse ABN AMRO World Tennis Tournament was dit jaar in de Ahoy Rotterdam! Wij van High End Nanny Service hadden de grote eer om er dit jaar bij te zijn door onze Kidscorner daar te plaatsen. Het was een eer om de kids entertaiment te mogen organiseren in onze VIP Kids room. Met allemaal verschillende activiteiten met een Game Room. Helemaal van A tot Z gedecoreerd, met mooie ballonnenbogen en ballonnentrossen geheel in thema van de ABN AMRO. Kinderen hebben zich vermaakt met allemaal verschillende entertainment onder begeleiding van onze High End Nanny Service. Zo hadden wij in onze mobiele kids corner op het event ballonnenvouwers, catering en allemaal verschillende leuken activiteiten zoals je eigen tennisbal oppimpen, maar ook de bekende mascotte van het thema World Tennis Tournament. De kinderen hebben genoten en gingen met een glimlach weer nar huis!<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->De ouders die hadden even een moment voor zichzelf, zodat zij alle toernooien konden bekijken. De kinderen hebben zich geweldig vermaakt en iedereen was weer happy. We kijken er naar uit voor volgend jaar bij het World Tennis Tournament!<!-- [et_pb_line_break_holder] -->
×