Wij zijn vanuit de High End Nanny Service aan het voorbereiden op de leraren staking van aanstaande woensdag – 6 november 2019. 

Dit betekent dat kinderen niet naar school kunnen en dit zorgt er dus voor dat de ouder(s) een dagje vrij zullen moeten nemen. Wij van de High End Nanny Service denken graag met de bedrijven mee en willen graag helpen in dit soort situaties. Wij bieden hiervoor met onze High End Nanny Service diverse opties aan, zodat het personeel vooralsnog aanwezig kan zijn op het werk!

De Corporate Nanny: Onze nannies komen op locatie zodat de kinderen een dagje mee kunnen naar het werk. Hiervoor beschikken wij over leuke interactieve Kids Corners (een ruimte binnen het bedrijf), waar de kinderen iedere minuut volledig worden vermaakt. Onze Corporate Nanny Service is tevens ook te gebruiken buiten de genoemde datum, denk bijvoorbeeld aan studie dagen, verlof dagen en/of ziekte van de kinderen. Wij informeren jullie hier graag over!

De kosten voor de Corporate Nanny Service zijn €22,50 per uur* (per Nanny)
Neem ook een kijkje op onze High End Nanny Service website!
ik hoop dat wij hiermee geënthousiasmeerd hebben over ons bedrijf en services, en misschien kunnen we een leuke samenwerking aangaan!

×