Op een mooie zaterdagochtend kregen wij een telefoontje van Hotel TwentySeven met de aanvraag voor de nanny service.
Deze nanny service is aangevraagd voor een lief jongetje van 5 jaar oud.
Wij hebben hele leuke, enthousiaste meiden in ons team die staan te popelen om de kinderen te vermaken!
Voor deze nanny service heeft nanny Lisa zich beschikbaar gesteld. Zij past heel erg goed bij deze service en de leeftijd van het kind.

Voordat de dienst begon, heeft Lisa haar wonderkoffertje meegenomen en gevuld met leuke activiteiten voor het kind!
Vervolgens was zij daar een kwartier van tevoren aanwezig, zodat zij kort persoonlijk kennis kon maken met de ouders en het kindje.
Even later gingen de ouders naar een etentje, en heeft Lisa samen met het kindje volop gebruik gemaakt van het wonderkoffertje.
Het jongetje vond het erg gezellig met de nanny, hij kon wel de hele avond door blijven spelen.
Maar als verantwoordelijkheid van de nanny, was het tijd om het jongetje in te stoppen, voor te lezen uit een spannend boek en hem een fijne nachtrust wensen. De nanny heeft rustig afgewacht en gezorgd voor de veiligheid tot de ouders thuiskwamen. Zij hebben haar bedankt voor de service, en vonden het een erg prettige ervaring.

Dit is een dag uit het leven van een van onze nannies. Naast deze service, is het ook mogelijk om de kinderen mee te nemen op een uitstapje. Als u daar benieuwd naar bent, neem dan een kijkje op: The Nanny on Tour – High End Nanny Service

Kleine gasten staan bij ons op nummer 1, wij zijn al 4 jaar met trots bezig om onze service aan te bieden bij verschillende hotels en corporate bedrijven. Wij hopen dit nog vele jaren te mogen aanbieden aan de ‘little guests’.

×