15 maart zal er een staking plaats vinden in het onderwijs. Dit betekent dat kinderen niet naar school kunnen en dit zorgt er dus voor dat de ouder(s) een dagje vrij zullen moeten nemen. Wij van de High End Nanny Service denken graag met de bedrijven mee en willen graag helpen in dit soort situaties. Wij bieden hiervoor met onze High End Nanny Service diverse opties aan, zodat het personeel vooralsnog aanwezig kan zijn op het werk!

Zo beschikken wij over de volgende Nanny Service:

  • De Corporate Nanny: Hierbij kan het bedrijf één of meerdere nannies inhuren op jullie locatie, zodat de kinderen een dagje mee kunnen naar het werk. Hiervoor beschikken wij over leuke interactieve Kids Corners (een ruimte binnen het bedrijf), waar de kinderen iedere minuut volledig worden vermaakt. Onze Corporate Nanny Service is tevens ook te gebruiken buiten de genoemde datum, denk bijvoorbeeld aan studie dagen, verlof dagen en/of ziekte van de kinderen. Wij informeren jullie hier graag over!
  • Nanny On Tour: Deze Nanny neemt de kinderen mee naar musea zoals, Artis, Nemo, Het Tropenmuseum of bijvoorbeeld naar een indoor speeltuin zoals Tunfun. Het is natuurlijk ook mogelijk om naar de bioscoop te gaan of om te gaan schaatsen bij een van de vele schaatsbanen!
  • Nanny At Home: Ook is het mogelijk om de Nanny bij de werknemers thuis t laten komen, zodat de kinderen vooralsnog op tijd naar de geplande afspraken/activiteiten kunnen.

Al onze nannies zijn meertalig (Engels, Frans, Duits en Chinees) en beschikken tevens ook over een pedagogische achtergrond.

De kosten voor de Corporate Nanny Service zijn €22,50 per uur* (per Nanny/excl. de tickets voor het geplande uitstapje)
*: Dit geldt tijdens kantooruren. Andere uren buiten kantoor is bespreekbaar, prijs is op aanvraag.

Ik hoop dat wij hiermee geënthousiasmeerd hebben over ons bedrijf en services, en misschien kunnen we een leuke samenwerking aangaan!

×