Geweldige ervaring met het gebruik van High End Nanny services! Ze reageerden zeer snel op onze nanny aanvraag en zorgden voor een nanny die zeer goed overweg kon met onze twee jaar oude dochter. Ze was ervaren en mijn dochter reageerde onmiddellijk op haar vriendelijkheid en speelsheid. We voelden ons erg op ons gemak toen we onze dochter aan de nanny’s zorg overlieten, ik raad deze dienst ten zeerste aan!

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Salma kwam naar ons appartement, was vriendelijk en geweldig met onze kinderen. Ze speelde niet alleen met ze, maar deed ook moeite om ze te leren kennen, hun interesses en interesses. Ze volgde ook onze instructies tot op de letter met onze bedtijd routine. Onze kinderen zeiden de volgende ochtend dat ze een leuke tijd hadden gehad en dat ze Salma graag weer zouden laten komen bij onze volgende reis naar Amsterdam.

⭐⭐⭐⭐⭐

×